DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 18.12.2015 17:46:15

FK Baník Most 1909 - A žáci U15 - ročník 2000

Teekanne Cup 7. 11/10

Teekanne Cup 2010 - 7. místo

 
Datum 17. 11. 2010
Pořadatel:SK Motorlet Praha
stadion: UMT Motorlet Praha
Umístění: 3. místo
 
 
Na poslední venkovní turnaj v roce 2010 jsme přijali pozvání od SK Motorletu Praha. Jedná se o tradiční turnaj a účast nejkvalitnějších týmu z ČR dávala tušit, že se na umělé trávě budou odehrávat vyrovnaná utkání.
Očekávání předčila skutečnost. Zejména náš tým se postaral o kuriozitu, když z 9 utkání šestkrát remizoval. Při tříbodovém hodnocení za vítězství nás tyto ztráty odsoudili až ke konečnému 7. místu. I když umístění není jediným kritériem úspěchu, zavládlo na konci turnaje v našich řádách zklamání, zejména z malého počtu vstřelených branek a jen jediného vítězství. V utkáních jsme se snažili kombinovat, ve většině zápasů měli herní převahu, ale koncovka byla přímo žalostná. V turnaji mile překvapila SK Slavia Praha, které obsadila hezké 2. místo za suverénním Hradcem Králové. Naši kluci nedokázali proměnit ani ty nejvyloženější šance a jen 7 vstřelených branek na turnaji je naší velkou ostudou. Nezbývá nám než sportovně poblahopřát soupeřům a s tímto dílčím neúspěchem se vyrovnat.
 
Branky Mostu: Šilhan 3, Heidenreich 2, Jirůšek, Šíma
Sestava Mostu: Nejedlý, Elstner, Náhlovský, Chovan, Jirůšek, Heidenreich, Gabko, Šíma, Šilhan, Pikal, Šlégr, Soukup, Tykal, Kováč, Siváková, Kopecký